Beoordelingen van Mr. Sushi Uden

Recente recensies van Mr. Sushi Uden

4 sterren na 228 reviews

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10min vertraging op bezorging, eten was nog goed warm, maar edamamas zijn te doorgekookt. Hadden crispy chicken, maar smaakte heel erg naar eend. De shashimi was prima! De uiteindes van de rollen waren heel slordig afgewerkt, waardoor veel uit elkaar viel; lastig eten. Jammer want de smaak was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Heerlijke sushi

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, heerlijk.

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en super lekker eten!

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, alles vers. Bezorging goed op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en snel geleverd.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak. Bezorging top. Niets op aannte merken.

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 11-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi kwaliteit was erg goed. Bestelling heeft bijna 2 uur (!) op zich laten wachten, dat zou nog langer zijn als ik het niet ophaalde. Reden was bezorger die ziek naar huis was gegaan. Kan gebeuren. Medewerker wilde het echt oplossen en heeft het goedgemaakt, dat verdient een tweede kans.

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, waren iets vergeten maar meteen komen brengen met nog een extra portie, terwijl ze niet eens bezorgen waar we waren.. Super fijn!

, 03-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en snel bezorgd

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker!!! Bezorgster heel vriendelijk en prima op tijd.

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had per ongelijk 2 keer besteld en betaald ze belden meteen op of het wel klopte en annuleerde een bestelling en ik had keurig na drie dagen mijn geld terug bovendien smaakte de bezorgde sushi erg goed.

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde even voor de Sushi bezorgd werd maar dat was snel vergeten. Echt super vers en uitstekende kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte zoals altijd prima. Bestel vaker bij jullie. Echter helaas had ik dit maal ipv 2x 4 appel gyoza's, 2x 3 ontvangen...toch jammer als je voor meer betaald. Ook miste ik een ingrediënt in een sushi roll wat er volgends de omschrijving wel in had moeten zitten. Volgende keer hopelijk weer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde heel lang. Maar het eten was heel goed, en voedzaam.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had weer een heerlijke Pokebowl! #Smullen 😀

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk 👌🏻

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke bowl was lekker. Maar leek gevallen te zijn, heel de tas en bakje plakte en alle ingredienten zaten tegen de deksel aan.

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, goede kwaliteit

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was niet wat ik gewend was. Vrij taaie hap. Van dag ervoor?

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke sushi afgehaald in Uden bij Mr Sushi. Ik had ondermeer de Pokebowl echt een aanrader!

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was zoals gewoonlijk prima. Alleen had de bezorger zijn fiets laten vallen met als gevolg behoorlijk geplette sushi, hij heeft hier alleen niets over gezegd. Smaak was desalniettemin prima.

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn kip was koud maar dat js volgens mij de bedoeling

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer als 1,5 uur moeten wachten. Vind ik wel erg lang als men 45 minuten aangeeft. Eten was overigens wel warm en lekker.

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is lekker. Bezorging waardeloos. Deze x de verkeerde bestelling geleverd… al 2x meer gehad dat de bestelling ruim 1.5 uur later komt dan besteld.

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg lekker maar we hadden 3 pokebowls besteld en slechts 2 sojasaus en 2x2 stokjes ontvangen. Dat was een beetje jammer!

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wachttijd is te lang, als ik in Uden bij de heerlijkheid bestel binnen 15 min klaar ongeacht tijdstip

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn echte sushi fans en normaal niet van het beoordelen, snel tevreden. We vonden de gefrituurde sushi te vet en de overige sushi rijst niet plakkerig genoeg. Wij waren deze keer niet heel tevreden over de bestelling. De bezorg was wel snel en de bezorger was vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, op tijd en goed ingepakt. Fooi/geen fooi kun je al aanvinken bij bestellen. Ik kreeg lichtelijk de indruk dat de bezorging aan de deur ook nog wat verwachtte. Dat vind ik niet prettig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten weer, alles was zeer smaakvol en de bezorgtijd was zoals aangegeven. Duurde even maar ja het is ook zondag rond etenstijd besteld dus niet gek!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker !

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 3 kwartier te laat. Heel jammer. Wel super lekker

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was enorm lang. We hebben bijna 2 uur gewacht. We werden gebeld dat de bezorger het pand ging verlaten met onze bestelling en dus onderweg was. Na een half uur was de bezorger er nog niet dus ging ik Mr Sushi bellen. Ze vertelde toen dat de bestelling de deur nog niet uit was. Hierdoor hebben we nog langer moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt ruim wederom 1 uur en 45 minuten voordat m'n bestelling bezorgd word!!!! Vorige keer zei de bezorger dat dat kwam doordat de autos stuk waren maar nu duurde het weer zo lang!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In totaal 1,5 uur gewacht. Bezorging later dan geplande tijd in mail, geen melding over gehad. Wel heerlijk eten

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde echt heel erg lang voordat we bestelling ontvingen. Om 17:40 besteld en pas om 18:55 uur ontvangen

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en keurig op tijd. We gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi kwam heel warm aan Niet in een koeltas! Echt jammer

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nice sushi, fresh. Delivery took quite a long time. Was worth the wait.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat mijn “bestelling onderweg” was nog 3 kwartier moeten wachten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, makkelijk te bestellen en heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, zelfs nog iets voor de afgesproken tijd, en lekkere verse sushi. Ze zijn ook niet karig met de cups sojasaus, dit zijn kleine flesjes. Handig bestellen via de app, ideaal.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, fijn dat je een mailtje krijgt als bestelling eraan komt !

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is altijd super lekker behalve vandaag. De avocado was bruin. De warme hapjes koud en de rijst was hard. We hadden duidelijk de laatste restjes gekregen.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde veel te lang. Bezoek was al weg..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en top sushi echt genoten 🥰

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit: helaas een 2. Heel veel sushi stukjes vielen uit elkaar. Niet goed te eten daardoor, erg jammer.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi! Vers, smaakvol, heerlijk!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke bowl kip, alleen rijst, kip en komkommer. Prijs van 12 euro erg duur voor wat je krijgt. Teleurstellend. Bij online bestellen stond er standaars plastic tasje bij waarvoor ik 10 cent moest betalen. Bij bezorgen was het een papieren tas. Eerste keer hier besteld. Slechte ervaring.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 setjes stokjes ontvangen ipv 3 als aangegeven. Maar 1 bakje soja saus op grote bestelling en er zat geen Wasabi bij..

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Goede thuisbezorging en service. Zou het iedereen aan raden om te bestellen.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de goede snelle service! De sushi was heerlijk.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker gegeten, een aanrader is de Pokebowl.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, goede kwaliteit. Ik bestel alleen nog maar hier.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Uden, maar bezorging is vaak te laat , 45 min tot 1,5 uur. Dat mag echt verbeterd worden.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie sushi lekker op tijd bezorgd

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was veelste laat en er zat geen wasabi bij de sushi!! Erg jammer dit.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snelle levering. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging wat super! De sushi was lekker vers, maar wel iets at grote stukken die niet altijd in mijn mond paste.. Zou de mogelijkheid er zijn voor kleine versies van de crispy box? Dit omdat deze extreem groot waren in onze monden.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De avocado was nog heel hard en te weinig saus of dressing. Normaal vind ik het altijd erg lekker maar deze keer viel hij helaas tegen.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit. Wel ontbrak er iets bij de bestelling, maar na 1 belletje werd dat direct alsnog gebracht. Prima service!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden over de sushi hier! En vergeleken met de andere aanbieders de beste vega opties! Vandaag ietjes later door een kapotte elektrische fiets van de bezorger. Geen probleem voor ons om 15 min langer te wachten, maar vond het sneu voor de bezorger. Maar 1 verbeter punt. Jullie vragen super netjes of je stokjes nodig hebt bij ieder product wat je aan klikt. Overal uit gevinkt, want hebben zelf stokjes in huis. Krijgen we vervolgens wel 7 zakken stokjes mee. Beetje overdreven. Luister dan ook naar wat klanten aangeven. Kleinigheidje. Dikke tevreden over sushi, gember, sojasaus, Wasabi (was ook alle 3 in huis, maar konden we niet uitvinken) En bovendien de smaak van de vega sushi! Er is meer dan komkommermaki! En jullie snappen dat al!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, we hebben er van genoten

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, maar bijna een uur te laat! Beter niet beloven wat je niet waar kunt maken.....

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker. Zo’n lekkere poke bowl met gefrituurde garnaal. Ook de veggie maki box super. Alles vers en meer dan ruim voldoende.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowls gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en netjes op tijd

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker en heel erg vers elke keer weer. Keurig oprijd thuis gebracht top. Ga zo door dan zal ik nog vaak bestellen.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Eerlijkheid en komen hun afspraken na!!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was echt super lekker we bestellen zeker nog vaker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was goed, alleen was de helft van de totale bestelling geleverd. Hierdoor moesten we contact opnemen met Mr Sushi in Uden alleen lukte het niet om ze te pakken te krijgen. Na 10 minuten wachten op 3 telefoons lukte het op een telefoon. De overige dingen van de bestelling zouden nog worden geleverd. Dit kwam een half uur later. Geen extraatje gekregen wat wij wel jammer vonden aangezien het niet onze ‘fout’ was. Verder was het wel heel lekker!!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker! Echter had ik voor kwart over 6 besteld om het op te halen, vervolgens 25 minuten moeten wachten op het eten om het mee te kunnen nemen. Dit vond ik persoonlijk erg teleurstellend en een afknapper.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 20 minuten te laat . 19.10 verwacht en pas 20.30 het eten

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en op de afgesproken tijd bezorgd

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mis nog tekentjes mbt lactose!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers en lekker

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond naargelang wat we besteld hadden: 3 rolletjes komkommersushi en wat sojaboontjes (waarover ik gebeld ben, ze waren op... of de variant zonder schil ook goed was) en 1 nigiri, de bezorgtijd veeeel te lang. Wij aten iets wat onze dochter niet lekker vind en die koos voor sushi. Ik heb om 17.26 besteld en het eten werd om 18.48 uur bezorgd. Terwijl ik om 18.10 in mijn mail een bericht kreeg dat de bezorger onderweg was?? Dat klopte dus zeker niet. Op een maandagavond voor zo’n kleine bestelling vind ik 1 uur en 20 minuten eigenlijk echt veel te lang.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke sushi en service en bezorging ook top! Op Zondag voor 18.00 besteld, was er om 17.50, en dat terwijl we ook nog in Veghel wonen. ( niet dat het ons uitgemaakt had dat het later zou zijn hoor, maar de reacties van anderen zijn vooral over ‘te late bezorging’ dus een positieve reactie mag ook wel eens dan) We gaan zeker vaker bestellen want wij zijn verliefd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit sushi. Erg lekker.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Levering duurden wat lang. Aangegeven voorkeurstijd 17.30. Bevestigingsmail gaf 17.50 aan. Uiteindelijk 18.20 bezorging van het eten, MAAR het was lekker en warm ☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was op en top erg lekker en niks te duur.. maar die 10 cent voor een tasje wAar je niet voor kiest is dan ontzettend zielig maak dan die sushi gewoon wat duurder. Verder super lekker beste van uden voor mij, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten. Prima sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi’s zijn heerlijk maar de service is minder. Moest weer een tijdje wachten. Of ik het laat bezorgen of ik haal het op moet altijd een lange tijd wachten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl en sushi waren lekker maar zo vreselijk jammer dat de bezorger nu al voor de 2e keer de tas in zijn fietsmand propt. Alle bokebowl ligt dan door elkaar en zit in het deksel geplakt en ziet er niet meer uit. De sushi’s zijn geplet en de bakjes komen gedeukt aan. En eerlijk is eerlijk, dan eet het toch minder lekker als je eerst van alles uit de deksel moet gaan schrapen. Eigenlijk verdient de kwaliteit 5 sterren maar omdat het er weer niet uitzag en daardoor minder smaakte deze keer maar 3 sterren gegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is goed! Bezorging duurde weer erg lang 2,5 uur gewacht dit kan niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de sushi tegen vallen. De rijst smaakte niet lekker en de pokebowl vonden we voor de prijs weinig gevuld maar het was wel vers

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb anderhalf uur gewacht op mijn sushi en vond dat wel erg lang duren.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeeeeerlijk!!! Aanrader hoor!! We gaan zeker nog vaker hier bestellen!!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 uur de bestelling pas ontvangen, had dit liever tevoren geweten dat het zo lang zou duren. Verder kwaliteit was goed

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt een aanrader!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer hier sushi gehaald. Heerlijke sushi en vers. We komen hier zeker nog een keer terug!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Box A besteld, hij was heerlijk en goed gevuld!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, fijne medewerkers

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, goede kwaliteit en zeer netjes verzorgd. Levering was ook netjes op tijd.👍 Hebben Valentijnsdag netjes nu met het hele gezin over kunnen doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en voor herhaling vatbaar. Wij zijn fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1ste keer besteld ! Blijft dus altijd afwachten. Maar wij zijn super blij.... Het was echt heerlijk Ook het bezorgen ging snel en goed. Mr sushi jullie mij en mijn dochter als fan erbij

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De rijst was hard. We hadden fried sushi besteld, die was taai. Ook hadden we sushi sashimi box besteld. Hiervan hadden we alleen een paar sashimi gekregen en niet de rest van de box.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat onze bestelling, die overigens fantastisch smaakte, op Vakantiedag 2 uur te laat kwam, op 10 maart opnieuw besteld. Meteen gebruik gemaakt van de kortingskode die ik kreeg vanwege het eerdere ongemak. Sushi was perfect op tijd en smaakte wederom heerlijk! Bij Mr Sushi kan je uitstekend terecht voor een heerlijke sushi maaltijd. De sushi is van hoge kwaliteit en is heerlijk van smaak. Personeel is vriendelijk, net als de bezorgers.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was boven verwachting! Ook de bezorging was netjes op tijd. Volgende keer weer!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, geleverd binnen afgesproken tijd. Erg goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is zoals altijd erg lekker maar dit keer hadden we er warme gerechten bij besteld Helaas was de bezorger bijna 45 min te laat! Bezorger kon het adres niet vinden terwijl wij gewoon in de navigatie staan. Jammer genoeg waren de warme gerechten koud!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2 pokebowls besteld en de 2e kwam in een kleinere doos dan de andere. Heb dit nooit gehad

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Food was good but missing a large part of the order. Didn't realize until I was already home.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi en op tijd bezorgd

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Prima prijs kwaliteit!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorger gaf netjes excuses voor max 5 min later leveren. Via de mail ook goed op de hoogte gehouden. Wellicht een mogelijkheid toevoegen in het bestelproces of en hoeveel sojasaus, wasabi en gember we wensen te ontvangen. We hadden nu erg veel over. We bestellen zeker nog eens bij Mr Sushi!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden tonijn besteld en kregen zalm mee! Betaald voor extra sojasaus, ook dit waren ze vergeten erbij te doen. Er zat ook geen wasabi bij, die was op. Ze kwamen de tonijn later brengen, helaas hadden we weinig tijd dit nog te eten ivm pauze

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De crunchy(gebakken) sushi is superlekker. Salmon en kip versie echt vers en veel smaak. Die is 4 sterren. De gewone sushirollen smaken een beetje hetzelfde. Met rauwe tonijn is flauw. en kleur was donkerpaars.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst sushi hier besteld nooit meer !! Super droog geen smaak en waren te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zelf was heel lekker en prijs kwaliteit verhouding voor de box is prima. Apart bestelde zeewier zat in een heel klein bakje, wat mij erg verbaasde. Elders krijg je letterlijk 5 keer zoveel voor dezelfde prijs. Het eten kwam 3 kwartier te laat maar was wel lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange wachttijd, goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was in een woord .. JAMMMMMMMIE

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ja, lekker! De concurrent was gesloten, dus Mr Sushi bezocht. Heerlijke poké bowl gehad en nog een paar andere hapjes. Bij de garnalenkroketten zat geen sausje, maar ze smaakte toch prima 👍🏼 We kregen er een gratis drankje bij, lekker 😋 Zeker voor herhaling vatbaar!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, maar het duurde veel te lang. De bestelling was drie kwartier te laat klaar met het afhalen...

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! We hebben er enorm van genoten!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede porties en juiste tijd geleverd !

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi opzich was goed, maar ik had een bestelling om 15:15 geplaatst om, om 17:30 op te halen. Dit was uiteindelijk 17:55 klaar. Ik had het idee dat er geen structuur in het team zat. In het vervolg zou het handig zijn dat de desbetreffende medewerker aan de balie dit op voorhand communiceert zodat je niet het idee hebt dat je bent ‘vergeten’. (Niks ten nadele van het bedrijf opzich, eerder opbouwende kritiek!)

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes op tijd. Nadat de bezorger weg was kwamen we er achter dat er een paar dingen niet bij zaten. Gebeld en werd binnen de afgesproken tijd nabezord. Eten was super. Enig puntje vond ik dat je via ideal betaling extra moest betalen.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit en vriendelijk en attent personeel (was 1 box vergeten, maar gelijk opgelost en stond binnen 5 minuten voor de deur!). Sushi was ook top!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker was het eten, Maar door de belachelijke wachttijd van 45 min weet ik niet of ik hier nog een keertje bestel daarom minder sterren.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was bijna goed!! Dit komt i.v.m. dat jullie de bestelling 40 minuten later hebben bezorgd, dan af gesproken tijd.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weinig smaakvol. Beetje saai. Jammer. Ik had er meer van verwacht.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd geleverd, nog warm wat warm moest zijn. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben erg lang op onze bestelling moeten wachten maar dat kwam door overmacht bij MrSushi. Heel vervelend maar dit kan gebeuren en ze hebben het wat ons betreft met veel excuses en heel netjes opgelost. De bestelde sushi was echt héérlijk, gevarieerd en vers. We bestellen snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd een uur te laat bezorgd, de warme Dim Sum schaal was inmiddels koud. Ons werd voor een volgende keer 20% korting en een gratis Dim Sum schaal toegezegd, we zijn nog in afwachting van de kortingscodes. De sushi was wel erg lekker, dus we bestellen zeker nog eens, maar dan komen we wel afhalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker. Bij het afhalen was het een drama!!! 19.10 konden we afhalen, tegen acht uur kregen wij onze bestelling. Dit kan dus echt niet!! Even wachten geen probleem maar dit kan echt niet. 9 mensen stonden te wachten. Chaos ze waren het overzicht helemaal kwijt. Dit dus niet voor een volgende keer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door een fout in het systeem is de bezorging met 2uur (!) vertraagd. Contact met het filiaal in Uden was niet mogelijk, via Oss hebben we contact gekregen. Uiteindelijk via messenger contact gekregen, wat ook moeizaam verliep. Nadat het filiaal in Uden langere tijd in het weekend gesloten is geweest, was dit geen succesweekend. Desondanks was de sushi wel overheerlijk! En ook sneller op dan de levertje..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden smiddags alvast besteld voor 18:30 zodat het op tijd geleverd zou zijn. De bestelling werd uiteindelijk om 21:30 bezorgd. Dat is 3UUR later! Veel stukjes waren scheef gesneden en ik had zelfs een stukje vershoudfolie tussen de sushi gevonden. Zeer ontevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en goede prijs kwaliteit. Nette zaak en vriendelijk personeel. Ook goede service, ze waren iets vergeten bij de bestelling en kwamen het razend snel nabrengen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op Valentijnsdag onszelf verwend met sushi die wij bestelde bij Mr. Sushi. Bezorgtijd 18.45 uur. Nadat wij om 19.15 nog geen sushi hadden heb ik gebeld. Zo ook om 19.45 en 20.15 uur. Uiteindelijk werd om 20.45 uur onze bestelling bezorgd. Heerlijk gegeten en omdat het zo lang duurde een kortingscode gehad voor een volgende bestelling. Ondanks dat het erg lang duurde (wegens Valentijn en tekort aan bezorgers) is het echt wel een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18u besteld voor de kinderen en het is er nog niet. Om 20.30 gebeld, er werd me beloofd dat de bezorger onderweg was. 45 min later weer gebeld omdat we nog niks hadden. Toen werd verteld dat de bestelling nog gemaakt moest worden en dat het er binnen 30 min zou zijn. Nu is 60 min later en er is nog steeds niks. Dus om 18u bestellen en om 22.45 na veel beloftes nog niks. Ook ik bestel hier nooit meer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waar blijft onze bestelling die ik wel al heb betaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks late bezorging over de kwaliteit tevreden. En vanwege de late bezorging gratis drankjes erbij gehad en de toezegging op 50 % korting bij een volgende bestelling. Prima opgelost.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was minder lekker als we verwacht hadden !

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse sushi. Waren 1 product vergeten te bezorgen maar werd netjes nabezorgd. De moeite waard om hier sushi te bestellen Top!!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, de warme hapjes waren nog lekker warm en krokant en de sushi was heerlijk. Tweede keer dat we laten bezorgen maar vast niet de laatste keer.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische service.. zeer nauwkeurig bij beloofde leveringstijd! En niet geheel onbelangrijk: de sushi was top!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi was lekker maar helaas was onze bestelling niet compleet. ik had 1 sushi box en 2 porties garnalen besteld maar we kregen er helaas maar 1.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Door drukte belde ze om door te geven dat de bestelling ietsjes later was.. netjes!! Zeker voor herhaling vatbaar..

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten vanavond! :)

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top sushi! Gevarieerde rollen en je proeft echt elk ingrediënt wat erin zit! Bestelling staat op tijd klaar

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze avond sushi besteld was zeer gebruiksvriendelijk om te doen. Werd keurig op tijd bezorgd en fijn op temperatuur en bovendien erg lekker.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en netjes op tijd, gaan hier zeker nog vaker Sushi bestellen

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en het was niet zo bijzonder lekker, weinig smaak. Bezorging was prima, het duurde lang maar daar zijn we netjes over gebeld.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

I was pleasantly surprised. Well made and generous sushi and sashimi box. Not overly creative and limited assortment of fish - but good quality.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Eindelijk eens sushi waar je echt elke smaak proeft die er aan is toegevoegd! Ook veel variatie in plaats van alleen de standaard opties

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Eindelijk eens sushi waar je echt elke smaak proeft die er aan is toegevoegd! Ook veel variatie in plaats van alleen de standaard opties

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten. Fijn personeel. Alles prefect verpakt

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi...Top

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig, zoals altijd! Weer super genoten, heerlijke sushi en TOP service

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Ik had gebeld of ik het toch iets eerder kon afhalen, was allemaal geen probleem. Vriendelijk personeel!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, goede kwaliteit en vriendelijk personeel. Echt een aanrader!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi, maar jammer dat je voor soja saus moet bijbetalen

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gister weer sushi afgehaald bij Mr. Sushi Uden! Smaakte weer heerlijk! Aanrader :)

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Super vers!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En ze waren keurig op tijd!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Fantastische service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker. Ook ruim op tijd geleverd. Tevens een leuke spontane bezorger... Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief zeer goede sushi. Ik heb er heerlijk van gegeten. Grote porties. Persoonlijke smaak misschien, maar de hand roll Zalm vond ik iets te groot. Bezorging was ook erg snel. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijke sushi, goede service en vriendelijk.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachttijd was bijna 2 uur....sushi was wel smaakvol en op mooie ronde schaal gepresenteerd

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Echt genoten. Alleen vreemd dat in de shashimi mix niet van alles drie stuks waren. Verder echte aanrader.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel veel keus, uiteindelijk een goed keuze kunnen maken.. was op de afgesproken tijd klaar het personeel was heel vriendelijk en sushi is heerlijk!! Zeker een aanrader

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er goed uit,goed van smaak. Werd gebeld dat de bezorging wat later was.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Altijd bij Oss besteld. Vandaag in Uden was echt heerlijk!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten. Komen zeker nog vaker terug.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer afgehaald bij mr sushi uden. Het was heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het word goed optijd bezorgd, maar toen ik de pokebowls uit de zak haalde was er een half open en lagen er allemaal boontjes door de zak...dat vonden wij wat minder maar het was super lekker !

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle sushi was echt super lekker ! We gaan zeker vaker bestellen .

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, dikke prima. Werden gebeld ivm een actie code die het niet deed, perfect opgelost. Bezorging ging zoals gepland ...en op tijd.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De crispy chicken rol is de bom

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele goede sushi! Erg vers ook! Zeker een aanrader!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteld en afgehaald. Lag al netjes op tijd klaar. Snel geholpen. Het was erg lekker! Alles netjes en vers. Bedankt!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating